FAQ

Capture One / C1

Capture One Pro 7

F – Var finns Capture One Pro 7?F - Vad är Phase One Capture One Pro 7?

F – Vem använder Capture One Pro?

F – Vad är nytt i Capture One Pro 7?

F – Kan man fortfarande använda sessioner nu när katalogerna har lanserats?

F – Går det att föra över bilder mellan sessioner och kataloger?

F – Vilken roll spelar Media Pro i den här versionen av Capture One Pro?

F – Kommer Media Pro att vara en fristående Phase One-produkt även fortsättningsvis?

F – Vilka filformat finns det stöd för i Capture One Pro 7?

F – Stöds mitt objektiv i det nya verktyget för objektivkorrigering?

F – Vilka metadata delar Capture One Pro 7 med Adobe Photoshop?

F – Har Capture One Pro 7 samma funktioner i både Windows och Mac OS?

F – Finns det en version 7 av Capture One Express?

PRIS OCH TILLGÄNGLIGHET

F – Hur mycket kostar Capture One Pro 7?

F – Var finns Capture One Pro 7?

F – Finns det möjlighet att prova Capture One Pro 7 under en begränsad period?

F – Hur många datorer omfattas av en licens för Capture One Pro 7?

F – Vilka licensalternativ finns det för fotostudior med mer än en dator?

F – Finns det studentrabatter på Capture One Pro 7?

F – På vilka språk finns Capture One Pro 7?

SERVICE OCH SUPPORT

F – Vilka systemkrav rekommenderas för Capture One Pro?

F – Finns det något utbildningsmaterial?

F – Jag ser att allt fler letar efter assistenter som är Capture One Pro-certifierade. Hur kan jag bli certifierad?